返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2009-3-11 04:57 PM 發表

衣衫不整.....
有时候好似你咯...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 cammy8080 第 4381 篇文章

我又路过踩下...............
原帖由 cammy8080 於 2009-3-12 08:56 AM 發表

你路過踩我呀?/
我不是踩你.....

踩块扒...

回應 lhy92725 第 4395 篇文章

他E+就是想死...
原帖由 lhy92725 於 2009-3-12 02:37 PM 發表

甘就送佢一程咯
我E+好想烧咗块扒啊......................
原帖由 lhy92725 於 2009-3-12 03:03 PM 發表

甘就堆火咯
块扒已经烧焦 ( 醲咗)  不想吃
原帖由 cammy8080 於 2009-3-12 03:46 PM 發表

604453你做咩要燒佢呀604454
cammy,我烧块扒...........

不好问我点解我都不知道点解
原帖由 lhy92725 於 2009-3-12 05:02 PM 發表

甘一于掉落垃圾筒啦
去咁尽啊....

他又会落下面架啦....又玩delete post 变鬼影
原帖由 cammy8080 於 2009-3-12 05:03 PM 發表

你唔好燒佢啦....

我唔问你点解...因為我都不想知道点解
唔解啦....闪啦 88

原帖由 lhy92725 於 2009-3-15 03:09 PM 發表
周杰伦的歌我觉得一般喔
我好中意wor...
原帖由 lhy92725 於 2009-3-15 04:56 PM 發表

你中意就听啦
星期日要安静啊....
原帖由 lhy92725 於 2009-3-15 05:53 PM 發表

我都想静静训返十几个钟头觉
睡咁耐啊..
我是人...
原帖由 wk.hoo 於 2009-3-16 12:08 PM 發表

老鼠仔。。。
不是老鼠仔....