返回列表 回復 發帖
原帖由 fattyteo 於 2008-11-18 12:00 AM 發表

最早6点,最迟6点半咯~~
我7点半上班的咯~~
什么工啊..酱早去..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 nicnic1161 第 2612 篇文章

帮手...
原帖由 fattyteo 於 2008-11-18 12:02 AM 發表

可能咯~~
是不是好累啊
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 12:03 AM 發表

無聲走了!
无交代一声
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 12:03 AM 發表

騙財騙色
两败俱伤...
点样啊.. stop下去厕所..

回應 iwry@iwjy 第 2679 篇文章

1.30啦
真爱快D出现...
好耐无玩奖金楼啦 今晚等我...
真爱 叫fatty住E楼,帮你看屋
原帖由 fattyteo 於 2008-11-21 11:18 AM 發表

今晚我不能陪你玩了咯~~
你今日有假期wor..
真爱...在哪里
kitty... 再次澄清..怪婆婆是fatty
我到咗...

回應 fattyteo 第 3313 篇文章

好正啊..