返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-9-6 07:58 AM 發表

omg你唔訓耐D! 咁早起身做咩啊
要出街啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 2008-9-6 08:00 AM 發表

mickey要作姐妹啊!
是啊..闪下先...
原帖由 h2o 於 2008-9-6 08:03 AM 發表
omg兩點啦...
我去訓啦...88
你又夜训啦....
多10分钟去...等人
yamyam去咗吃饭啊

回應 manyiu 第 2967 篇文章

manyiu..
原帖由 manyiu 於 2008-9-7 12:26 PM 發表

Micky 你好!
E 几日好火 ...好彩有你地..
原帖由 qqbubu 於 2008-9-7 12:35 PM 發表

谁弄到你这么生气啊!
我自己生自己的气..
原帖由 qqbubu 於 2008-9-7 12:44 PM 發表

点解哦!生气是已别人的错误来惩罚自己,何苦呢!说来听听。
..........别找借口8卦啊
原帖由 manyiu 於 2008-9-7 12:49 PM 發表

Micky, 呢幾日好似有d唔開心野發生! What happen? Could I know a bit that I can try to avoid getting into the same trouble!  
你避过咗啦...
坐下先....
QQ...又出街啊
QQ..的感情 没问题

回應 queenalau 第 3166 篇文章

queena.. 你好
原帖由 manyiu 於 2008-9-8 10:38 AM 發表

我估下咋!
不好乱估啊...