返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-8-17 03:05 PM 發表

今日午餐真系是食鸡
叫咗你换其他D啦... 讲及都不明
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ed_teck 於 2008-8-17 03:07 PM 發表

有几多?? 我也要进
TVB10元
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-17 03:07 PM 發表

SM 新玩法~~~
你地不好系度搞啊....
原帖由 ed_teck 於 2008-8-17 03:09 PM 發表

target 唔系我啊。。。 分阿婆啊。。
yamyam钟意你出晒面啦.. 你给机会人地啦
原帖由 ed_teck 於 2008-8-17 03:10 PM 發表

who is 鸭仔??
mamak 挡..boss -------------->>rrliew

回應 manyiu 第 10182 篇文章

manyiu...阿金没找你啊
原帖由 ed_teck 於 2008-8-17 03:11 PM 發表

where to eat? where to eat? ~~~~ chicken rice shop
打广告啊...
原帖由 CC517 於 2008-8-17 03:12 PM 發表

你要捐10億才可以進少林寺.
好啊..神秘人一定高兴啊
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-17 03:14 PM 發表

啊, 入少林, 不怕要刮丟頭髮嗎??
不会啦... 可以看神秘人
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-17 03:17 PM 發表

鴨仔一早有阿二!! 還有菊菊&NENEK....
choi... 只鸭仔好烦啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-17 03:16 PM 發表
Hi ,我黎啦
nicnic.. 训醒啦
原帖由 CC517 於 2008-8-17 03:17 PM 發表

換甚麼, 亞爺喜歡........雞, 由他老人家吧.
亚爷中咗鸡毒...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-17 03:22 PM 發表
无人理我
我有理你架..你看不到我有回复你啊
原帖由 manyiu 於 2008-8-17 03:18 PM 發表

你又知? 剛剛下午有d悶, 入去搵 Mikcy 陪我傾下偈, 咁就有獎, 係 Micky 明派俾我咋!
你lucky..
原帖由 qqbubu 於 2008-8-17 03:18 PM 發表

这里地方大嘛!
那里会大啊...