返回列表 回復 發帖
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-17 03:23 PM 發表

鴨嘴獸!!
他不在啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2008-8-17 03:22 PM 發表

點解咁問?
他明恋你啊...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-17 03:22 PM 發表

mickey is so sweet and generous~
多多谢你赞我啊...神秘人中好好啊
nicnic.. 去咗边啊..应咗你啦
原帖由 qqbubu 於 2008-8-17 03:28 PM 發表

我不lucky咯!明明是我的。。。。。
你自己说要睡觉
原帖由 manyiu 於 2008-8-17 03:27 PM 發表

等住睇好戲!
FREE SHOW...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-17 03:30 PM 發表

不用雞同鴨講喎~
是啊..你可以同亚爷慢慢讲..讲不晒
原帖由 qqbubu 於 2008-8-17 03:31 PM 發表

pop corn ,气水,hotdog,买齐了,show time start 开场啦!
买多点..算我一份
原帖由 qqbubu 於 2008-8-17 03:33 PM 發表

要钱啊!没钱没得看啊!
说明FREE..就免费啊
原帖由 qqbubu 於 2008-8-17 03:34 PM 發表

前晚整想起你,弄到昨晚没得拿咯!
玩野啊..想3va
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-17 03:35 PM 發表

系啊~刚刚先醒
睡到现在啊...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-17 03:35 PM 發表

怎样说啊!鸡跟鸭
你讲亚爷是鸭啊 ....mamak档的才是只鸭仔啊
原帖由 manyiu 於 2008-8-17 03:36 PM 發表

唔會呀! 佢練緊 少林最高境界武功, 童子功, 去左參加 京奧 呀好鬼忙, 這排都唔得閒啦! 哈!
是啊..听讲他去咗聚会啊.... 今晚有相看..
原帖由 CC517 於 2008-8-17 03:38 PM 發表

你真偉大, 肯為我d貓屎犧牲, 很感涷啊.
鸡仔暗恋只猫
原帖由 CC517 於 2008-8-17 03:39 PM 發表

細細聲講  大大聲笑.
有阴谋诡计啊..