返回列表 回復 發帖
candy话是狼皮
lhy92725 發表於 2009-7-5 05:15 PM
是不是怪物啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
一个是英文版,一个是华语版
永远 發表於 2009-7-5 05:15 PM
有无马来版架
永远对你最好
永远 發表於 2009-7-5 05:16 PM
有阴谋
不知道啊
lhy92725 發表於 2009-7-5 05:20 PM
我就觉得似人妖多D....因为明明是弟弟,做么放张女的相
这个我就不懂
永远 發表於 2009-7-5 05:22 PM
申请版权先咯....放着
有什么阴谋
永远 發表於 2009-7-5 05:23 PM
我知道就好啦....
  我来迟咗
魚蛋仔, 真 婆婆 去左邊度呀?
manyiu 發表於 2009-7-6 01:42 PM
manyiu...是不是想念我啊
就是啊!有机会找高版来处理!免得其他会员受骗+受害!
dicksonkhan 發表於 2009-7-6 01:35 PM
  不必找的啦...自然有人自己去联络高版
见到姐姐
lhy92725 發表於 2009-7-6 03:49 PM
是啊..我来慢慢爬楼又回复咯
个懦夫之前俾我用来做例子又冒充过我, 但係都仲有人帮住个真身PM闹我话玩下啫, 你摆人上台係你错
cck_my 發表於 2009-7-6 01:52 PM
  我来对号入座,边个叫你是好人
入來睇戲,發現有刺客~~
捉到系咪有懸賞~~
kay199143 發表於 2009-7-6 02:18 PM
大盗贼..........定是人在江湖啊
今次比你捉到啦.
CC517 發表於 2009-7-6 03:32 PM
师奶捉错咗
永远,你去咗边啊...
不用啦!问题已经交手啦!
dicksonkhan 發表於 2009-7-6 04:01 PM
好快的效率