返回列表 回復 發帖
原帖由 yicno 於 2008-9-27 05:10 PM 發表
哪里哪里?还有吗?
刚刚爆咗...在我度30500楼 100万奖金,不过31000楼都有100万奖金
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 yicno 第 179 篇文章

晚上见....
原帖由 syu 於 2008-9-29 06:11 AM 發表
yicno早安!好久不见了,上次累你被禁言,真的不好意思啊!
乜事情啊...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-29 01:51 PM 發表

早晨 阿!  ...
不好意思...早上看不到你

晚上好啊..
原帖由 yicno 於 2008-9-29 02:50 PM 發表
被金手指笃背遮~!禁言三日!
3日好快过J..
原帖由 yicno 於 2008-9-29 08:18 PM 發表
^^已经过佐了!
E+无事,可以自由啦

回應 yicno 第 209 篇文章

点解你会加入4仔家族架
原帖由 yicno 於 2008-9-29 09:00 PM 發表
我都唔知喀!刚进来,要出粮要进家族就进了4仔啰!不过进了这个家族好像都系无人理我的!
家族入久了有一点感情,又唔舍得退出!
我还以为你喜欢4仔
原帖由 yicno 於 2008-9-29 09:05 PM 發表
都有点咯~!
男人都是喜欢啊
原帖由 yicno 於 2008-9-30 04:33 AM 發表
这,我不敢说,有些软的不喜欢的嘛!
你喜欢就得啦...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-30 05:33 AM 發表

當然吾係啦!我地都有  女族員  架!

不過小D咁啫!434257 ...
我没歧视啊.. 家族J 嘛...无野架
原帖由 yicno 於 2008-9-30 06:58 AM 發表

我中意靓女,你系唔系呢?
我不是啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-30 06:59 AM 發表
你也想进这家族啊!当女色魔吗?
我惊入咗..他地叫我拍老婆婆被飞 我好惨架....
原帖由 rickyeva 於 2008-9-30 07:30 AM 發表

歧視? 我從來都冇咁諗過,你吾好自己嚇自己啦!

我地4仔家族好正經架!冇乜野好比人歧視。所以從來都冇咁既想法 .

最多都係有小小咸濕J,434293 ...  哈!哈!
ham sub lo ... 434292 ... ...
少林最正经啦...不过我知道男仔都会咸湿
原帖由 qqbubu 於 2008-9-30 07:39 AM 發表

四人帮最正经啦!
你们的阿大是成人手机XXX