返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-12-28 12:42 AM 發表

就来会返来长住。。
记得有时间就去踢波啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 tingx2 第 335 篇文章

只猫就来炒悄护士
原帖由 tingx2 於 2008-12-28 12:58 AM 發表

哈哈。。点解啊??因为护士日日顾住炒野?
无野炒啦...
原帖由 tingx2 於 2008-12-29 06:03 PM 發表

仲有两日时间。。
已经都我的目标啦..top300
猪猪.... 新年快乐
猪猪自己又不入黎倾
歡迎 kentt15 (小休) 後重回富家豪族幫手[回復首50位有獎金]   
└ 寫下20字以上歡迎字句即贈送25萬+歡迎圖片25萬

TVBNOW 論壇 » 論壇虛擬社區 » 各門各派討論室
猪猪.... 早晨啊..

好耐无踢波啦
原帖由 tingx2 於 2009-1-9 05:19 PM 發表

婆婆..
我唔返波场了...没时间..
我要去返工架...所以顺便踢波
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 04:25 PM 發表

返工??婆婆系个度做么架??
悄护士啊....
猪猪...你终于改咗新屋的名...
原帖由 jclai 於 2009-1-10 05:28 PM 發表
换衣给我们看。。。。
你都少去个度
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:34 PM 發表

哈哈...炒医生的鱿鱼啦...
无咩生意........我走去第二度扮翻'自己'
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:36 PM 發表

已经念唔到野了...唯有随便塞个名俾它...
做咩不叫狼一起啊...可以开个"3只猪猪&狼人动(童)话故事"

主角是你,爷爷&猪虫+只狼人 层楼就热闹多咯
原帖由 jclai 於 2009-1-10 05:45 PM 發表
你得idea很好。。。
都要主人接受才是好的