返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-8-31 01:17 PM 發表

準備切d 生果俾你地食j...
开不到durian架...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-8-31 09:58 PM 發表
亞爺不在, 正好玩一下.406692
玩老鼠捉猫...
原帖由 CC517 於 2008-9-1 12:44 PM 發表
亞爺唱情歌比婆婆聽, 好似無反應啦, 點解第二首啦.
他点给只猫听架...
原帖由 CC517 於 2008-9-1 02:34 PM 發表

說真啦, 亞爺lum你咋, 扮唔知.
他有咗麻麻... 看前页...
原帖由 CC517 於 2008-9-1 02:45 PM 發表

麻麻老了點, 他想要你做情人.
他捻下就好啦... 我不做情妇架...
原帖由 CC517 於 2008-9-1 03:08 PM 發表

他做你的情夫都得啫.
我就变咗情妇咯...
原帖由 CC517 於 2008-9-1 10:45 PM 發表

做返掃地亞嬸啦.
我升级咗架..有失身份架
原帖由 CC517 於 2008-9-1 10:56 PM 發表

這又不好, 那又不能 女人真trouble.
couple trouble

回應 ed_teck 第 62238 篇文章

我想要可爱D..mv

回應 ed_teck 第 62240 篇文章

只公仔好得意...D字幕好搞笑

回應 056123 第 62242 篇文章

......小心踩到亚爷副眼镜....
成員表(不斷更新)

ed_teck-------------有錢爺爺(靠賭搵錢)
howgeemun -------------嫲嫲(啊爺愛人)
sd8888 --------------ar爺細佬(叔公)
echobe --------------大女(家中小天使)
lux1261 ------------妹妹仔
星明月日朗-------- 大女老公(努力搵錢)
泰利26---------------B仔(隊長)
HIDE -----------------細細b(止血中)
蛋~* -------------細女(可以任性個隻+係家中ge小公主)
creamy -------------細細妹(小忌廉)
allornothing833-----高級管家(神秘)
danewin -----------超級保鏢(+超級看更)
s30wrt--------------司機(吾好開咁快)
jwxie518 -----------律師(+顧問)
天一 -----------------家丁 (華安)
bush-----------貓 (小公主寵兒)

E度有只猫...
在E度认识亚爷咋... 其他成员应该潜水

亚爷 今晚见
亚爷 失踪啊...
祝大家..中秋节快乐