返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:45 PM 發表

哈哈...更是没生意啦... 那个是神医来架...神经医生..边个会去揾他医喔...
有啊....大公鸡咯
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:47 PM 發表

哈哈..我先唔要引狼入室...
加上爷爷他又自己的帖要顾...
虫虫只是半夜先会出现...
只狼与众不同架...(呵呵...)

爷爷好不得闲咩

其实只虫下午都会出现架..你可以试下只虫的心
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:50 PM 發表

傻得咁啊...走去揾神医包他更加傻...
可能暗中有咩计划
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:57 PM 發表

我同爷爷的时间好难撞到..我好耐没见到爷爷了...
虫虫的心..早就俾我收埋左..
你有个富贵猪.. 代替爷爷位

他已经住在你的心&肚啦...心知肚明啦
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 06:00 PM 發表

哈哈哈...合作开青山啊??
呵呵..小白已经开咗间疯人馆啦,抢不到生意啦
你地慢行啦.....我多阵去吃饭
猪猪..难得晚上来探下你啊
猪猪... 进来占个楼就闪啦
猪猪&chuuchuu...

新春佳节....新年快乐

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
鸭仔不洗保护架啦... 杀咗来吃
猪猪... 响边树啊
好耐无探猪猪啦...
原帖由 tingx2 於 2009-2-7 04:08 PM 發表

婆婆....
新年愉快吗?
是啊...愉快咯

今晚的聚会影多D相啊
猪猪....踢波时间
猪猪... 来探下你