返回列表 回復 發帖
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 05:44 PM 發表
听讲呢度有金楼抢
一早就好来啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 raytian 第 5597 篇文章

天弟...新年去哪里玩啊
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 05:48 PM 發表

我无收到风啊嘛
我看错啦..今晚大家一起爆帮真爱爆啦

希望找到真爱
真爱.. 好耐无见.. 做咩同靓哥哥潜水啊 heneymoon吗

回應 真爱难求 第 5647 篇文章

真爱有在...
原帖由 真爱难求 於 2009-2-18 04:19 PM 發表

真爱在此有何贵干
因为真爱难找啊...

最近好吗
原帖由 真爱难求 於 2009-2-18 04:59 PM 發表

还好!你在马来做什么
马来.. 工作吗

你不知道吗
真爱&靓哥哥..早晨啊

回應 xiaomo00001 第 5678 篇文章

你又不放...

-----------------------------------------------------------------------

真爱....
真爱... 最近好忙啊
原帖由 真爱难求 於 2009-3-27 08:38 PM 發表

婆婆做乜咁恶
<-----------------我都无对你
你好~
真爱,晚上好~
哦。。婆婆好耐冇見你咯。。還好嗎???
真爱难求 發表於 2010-3-6 01:25 AM
目前ok
不好意思,阻你们倾....我准备去股市啦