返回列表 回復 發帖
猪猪&猪虫...早晨啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
恭喜猪猪&猪虫啊...見習版主

猪猪... 最近好吗
原帖由 toyo88 於 2009-3-4 04:57 PM 發表
无几好喇~~系贵左D J~
你又玩down啊.......

有 边个想自己cheap 啊
原帖由 tingx2 於 2009-3-4 09:44 PM 發表

婆婆...
呢排比较忙..天日开始要消失几日....
猪猪..

近排都不踢波咯... 不可以讲消失啊..... 好危险啊
原帖由 chuu 於 2009-3-5 11:43 AM 發表
帮手扫下。。。
chuuuu...

你的股是谁帮你推架...

chuuuuu.... 仲未上来啊

4985楼。。我在等你的回复
原帖由 chuu 於 2009-3-6 12:37 AM 發表

来啦。。。mickey。。。依家回复。。。
见到啦..
原帖由 chuu 於 2009-3-6 12:39 AM 發表

我的股没人帮手推。。。D股东无帮我推。。。变佐死股。。。
得闲帮帮我推。。。
今日涨咗...

有人让股给我啊,我在考虑下
原帖由 chuu 於 2009-3-7 02:38 PM 發表

我也见到。。。。
我又见到啦
原帖由 chuu 於 2009-3-7 02:39 PM 發表

今日好少人推。。。
6点前未涨就帮你推下
原帖由 chuu 於 2009-3-7 02:39 PM 發表
返来扫扫。。。
升咗级...给$$$$$$叫人打扫啦
原帖由 chuu 於 2009-3-7 02:50 PM 發表

我见到你见到我。。。
我见到你见不到猪猪
原帖由 chuu 於 2009-3-7 02:51 PM 發表

真系好啊。。。。
6点前啊...6点后就不包啦
原帖由 chuu 於 2009-3-7 02:53 PM 發表

升咗级。。。但系钱无升。。。反而日日跌。。。无钱请人。。。。
看在贵猪(波友 )份上...我见无人就打扫下啦