返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-1 10:34 PM 發表

哈。。哈。。去拿报纸就看到啦。。。
报纸有好多人啊..点揾到是你啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ed_teck 於 2008-8-1 10:35 PM 發表

7 月了... 你會唔會嚇死啊?
比較多人想睇靓女...
我不靓女啊....
原帖由 ed_teck 於 2008-8-1 10:38 PM 發表

難怪次次睇有關安華的新聞都見到你...
你仲痛唔痛?
伟哥是安华来架...
原帖由 CC517 於 2008-8-1 10:38 PM 發表
婆婆 & 各位, 我返來喇.
只猫..你咁迟架
原帖由 CC517 於 2008-8-1 10:40 PM 發表

無相干, 見不你個尊容就得啦. 永遠青春.
你又换咗张相啊..之前个cuteD
原帖由 ed_teck 於 2008-8-1 10:42 PM 發表

係? 不如整多張?
<-----------------------------边张啊...就尼张
原帖由 ed_teck 於 2008-8-1 10:44 PM 發表

唔係.. 係報案果位...
真架...
原帖由 CC517 於 2008-8-1 10:44 PM 發表

遲到好過唔到.
我8点就在
原帖由 CC517 於 2008-8-1 10:45 PM 發表

似現在個樣, 快攰死了.
日日来吹水..不屎系假啊...
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-1 10:54 PM 發表

哈。。哈。。原来我在bebe的心目中是咁恶的。。。。
仲系个狠心肠即人....
原帖由 CC517 於 2008-8-1 10:55 PM 發表

假架, 亞爺無牙, 唔怕講大話. HEHE.
你讲阿爷无牙...
原帖由 CC517 於 2008-8-1 10:57 PM 發表

今晚要早睡, 免得變熊貓.
是啊..我知道
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-1 10:57 PM 發表

噢噢。。你后悔了吗??
...我惊你咋...
原帖由 CC517 於 2008-8-1 10:58 PM 發表

真的嗎 猜中了.
小心D啊..阿爷会看到啊..
原帖由 ed_teck 於 2008-8-1 11:00 PM 發表
  2day so happy...
i have to go... my friend looking for me... bye everyone..
下次吹过..慢行