返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-9-27 04:16 PM 發表
猪猪人面广。
你明天没去聚会啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-27 04:17 PM 發表
你要的话...... ok lo..............
听日先啦... 叫他地影你张专人相 post响E度....
原帖由 chfong2 於 2008-9-27 04:19 PM 發表
你们要闪了吗?那我就去研究波拦先
研究啊...
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 04:20 PM 發表

咁岩全部聚会一起来。。。
连病到一起。。。
我听日都有老朋友聚会架..在KL 我不可以出席
原帖由 chfong2 於 2008-9-27 04:21 PM 發表
没有,不知地点不会去。
有post咗啦..你打电话同猪猪联络
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 04:22 PM 發表

系cheras啊。。你系边度住啊??
记得影他地D大头相@单人照给我kap kap下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 04:24 PM 發表

放心啦。。 下次仲有机会架。。
其实我期待好耐啦..顺便可以出席TVB的聚会..你地D时间是迁就我的时间啦 难得的机会啊
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 04:25 PM 發表
你几时才肯帮我爆楼啊!
现在去...over over
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 04:26 PM 發表

我尽量啦。。 我没相机。。用我的电话会好蒙架。。
如果我抢到二哥的相机,就一人一张。。 我除外。。
听住先啦...我要看阿2..有没减肥成功
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 04:26 PM 發表
你今晚去那里玩啊!酱爽!
6点要去E院...
原帖由 chfong2 於 2008-9-27 04:28 PM 發表
应该要公布天下
希望有新人去...
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-27 04:28 PM 發表
我的店的电脑很慢...... 现在下网先....
明天我影个大头像叫他们放上来
听晚..我期待啊.
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 04:31 PM 發表

哦。。咁要影他全身啦。。
记得啦..趁他不注意...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 04:32 PM 發表
你想干什么啊!衰婆!
看你地聚会D相啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 04:32 PM 發表
我会帮你拍下的哦!别担心!
不好影太远啊...我看不清楚猪猪个样啊