返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-9-27 04:33 PM 發表
下次啦,来日方长
我地等12月...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 04:34 PM 發表
那你又怎样呢?每天吃宵夜!
我没笑他啊...是想看下他咋....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 04:35 PM 發表
大家都在哪里啊!有谁可以帮我爆楼啊!
我去咗啦..等大家咋...over over
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 04:35 PM 發表

婆婆。。。你咪已经睇过我的相?
是啊...聚会度都可以看你架
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 04:37 PM 發表

我地等你落来。。
到时候先讲啦...我不想给人讲我放飞机..
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 04:40 PM 發表

唔洗啦。。
可爱的猪猪..
原帖由 h2o 於 2008-9-27 04:45 PM 發表
halo.........
水弟 ..我就黎闪啦...
nicnic..今晚有无上黎啊...我地等你架 不好潜水啦
原帖由 h2o 於 2008-9-27 05:26 PM 發表

你都唔好潛水啊 .........等我去啦
你开学都要上来探下我地架.. 我地会挂住你架
原帖由 cammy8080 於 2008-9-27 05:27 PM 發表

我昨日見到佢喎..
他上来...我不响度啊...
31000楼..有100万奖金
我到啦...
msn...又开始发神经
原帖由 CC517 於 2008-9-27 10:24 PM 發表

去邊啊, 咁早來.
今日早D到...探下就走人...
原帖由 CC517 於 2008-9-27 10:31 PM 發表

沒變嗎.
一样..看下接下来的日子