返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-9-27 11:55 PM 發表

我也要哦
这里有100万..31000楼
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-9-28 12:01 AM 發表

想去看電視啊.
想就去看啦...
去了潜水啊
你们慢慢爆啦....

31000楼有100万...

我要睡觉啦...
恭喜...水弟中奖金楼...

100万我bank in 给咗chfong...

他会份给你架
原帖由 rrliew 於 2008-9-28 08:34 AM 發表
nenek bangun
tak ada gambar
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-28 09:38 AM 發表
nenek malas,mahu tidur banyak macam babi!
你应该无事啦..今日下午要去聚会啊,玩得开心D..
原帖由 CC517 於 2008-9-28 10:07 AM 發表

早呀亞婆, 又不帶眼鏡做工, 又搞錯  
是啊..明明是水弟中咗..我bani in给 风少啊....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-28 10:08 AM 發表
我是不能再睡而已!头很痛啦!
那下午的聚会怎样啊...
只猫..你闪去边啊...

睇31020
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-28 10:18 AM 發表
还是会去,明天才看E生,可以拿病假!
记得请过几日..顺便过马来年
原帖由 CC517 於 2008-9-28 10:19 AM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=464706&extra=page%3D2&frombbs=1

有好嘢快去看
回复咗啦...
原帖由 CC517 於 2008-9-28 10:22 AM 發表

嘻嘻, 胡塗虫.  
记错添..
原帖由 CC517 於 2008-9-28 10:25 AM 發表

我等一會出去, 夜d才來  
你去上课啊... 咁下午我要出街...晚上到
原帖由 qqbubu 於 2008-9-28 10:54 AM 發表
我弹出来吓吓mickey
我要出去下啦..晚上见