返回列表 回復 發帖
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-29 06:04 AM 發表
來探探MICKEY~~~
yamyam...你真的来大马啊..到时候夹个时间聚会,ok
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 10:31 AM 發表

我好耐都无试过甘早训啦!
靓姐...吃咗早晨没啊
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 10:37 AM 發表

你训醒啦?
我7点几醒啦...
原帖由 rrliew 於 2008-9-29 10:37 AM 發表

我又要去
你2010先返架..时间夹不到
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 10:38 AM 發表

啱啱食完!
昨日好玩吗
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 10:50 AM 發表

好玩到。。。。。笑到眼水飙!
哎.........................................
原帖由 rrliew 於 2008-9-29 10:56 AM 發表

我在uk做工
快D去睡觉啦
原帖由 rrliew 於 2008-9-29 11:08 AM 發表

ok,sleep now
nenek jangan kacau
esok kacau...
只猫&nicnic..去咗边啊

回應 sweet_cherie 第 31537 篇文章

你几时来马来西亚啊
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-29 12:17 PM 發表

計畫在聖誕節期間...you are in KL as well?
我不是啊..你可以找QQ..
只猫&yamyam..等阵见啦..

p/s:..."不是啊"
3位乖孙都有在啊...

回應 qqbubu 第 31701 篇文章

QQ...吃饱了没啊
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:30 PM 發表

婆婆姐姐你黎啦
E+有时间就上来一下