返回列表 回復 發帖

回應 h2o 第 31775 篇文章

夜D见..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 07:17 PM 發表

搵我?!
么事啊,婆婆?
想找nicnic出来咯..他是你的守护神...
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 07:25 PM 發表

我都唔知他闪去边啊。。。应该今晚会出现呱。。
他应承我咗啦...下次交代一声架
原帖由 nicnic1161 於 2008-9-29 07:29 PM 發表
有无人温我啊~?
我同猪猪挂住你啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-9-29 07:35 PM 發表

系吾系真架
真金9999999%
原帖由 miki1012 於 2008-9-29 07:36 PM 發表

会来了
妹妹,今天吃什么晚餐啊
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 07:38 PM 發表

挂住。。。
你都出刀,我可以讲no么??
答的好....
只猫..又讲吃好晚餐就到架 我等紧架..
原帖由 miki1012 於 2008-9-29 07:59 PM 發表

家常便饭
那当然啦...

今天我家刚好是煮拉拉

回應 edwin10 第 31797 篇文章

小罗啊..你的朋友是不是都balik kampung啦
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 08:09 PM 發表

嗯嗯!剩我一个人
那..要帮hendy顶楼咯

回應 h2o 第 31800 篇文章

E+是晚上啊..
原帖由 h2o 於 2008-9-29 08:20 PM 發表

miki 話要睇啊
佢話佢好大膽嘛
她想你陪她看啊...
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 08:22 PM 發表

我自己的都不顶了,还帮别人顶
看到你乱乱走啊

回應 蓝云 第 31805 篇文章

我在啊...