返回列表 回復 發帖

回應 nicnic1161 第 32232 篇文章

又一个惊我老花...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
不可以玩太夜...

再见啦..妹妹&猪猪
原帖由 yicno 於 2008-9-30 06:23 AM 發表
早晨啊~mickey!
早晨啊...么你都甘早啊
原帖由 yicno 於 2008-9-30 06:51 AM 發表
帮人打工,系甘喀啦~!
有无兴趣自己做老细啊
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-30 06:56 AM 發表
原来我只比你早五分钟啊!真幸福啊!
今日我一早起身啦... .........刷牙洗脸迟咗啦
只猫,没见过你..早起身架

回應 qqbubu 第 32277 篇文章

有...

回應 qqbubu 第 32279 篇文章

想跟小白比早...

他比我快5分钟..

早知道我不要刷牙洗脸先
我去吃早餐先啦..QQ等下去爆你的楼...
原帖由 qqbubu 於 2008-9-30 07:48 AM 發表

我服着你啊!这样东西都要争,玩到没东西好玩啊!
他要跟我比赛啊 快8点叻.....

回應 rrliew 第 32298 篇文章

仲没睡觉啊... kacau

回應 nicnic1161 第 32297 篇文章

nicnic...甘早啊..
原帖由 rrliew 於 2008-9-30 10:02 AM 發表

kacau lagi
去睡觉啦...
只猫,不见影架..
吃饭时间..边仲响度啊