返回列表 回復 發帖
飞车到咗啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
你返到啦...
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-7 04:57 PM 發表

是啊。。但是,一阵要出去了。。
去跑步吗
..........我闪
伟哥... 早晨啊..记得吃饱D
伟哥... 今日见点啊..
我连88都没见过架...好神秘感啊
原帖由 toyo88 於 2009-1-10 05:43 PM 發表

有机会既~
在megamall...等咗半年时间啦
原帖由 toyo88 於 2009-1-10 05:49 PM 發表

你有落黎既话,我包食宿又点话LE~
你家啊...我要住hyatt
原帖由 toyo88 於 2009-1-10 06:03 PM 發表

VISTANA都得瓜??
我要住海边附近啦...晚上可以
原帖由 toyo88 於 2009-1-10 06:09 PM 發表

坐车去都得J~
到时候见啦..,我会住hyatt
原帖由 toyo88 於 2009-1-10 06:17 PM 發表

有无床位呀??
双人床..你要一起就带草席

我去吃饭先啦
你无应我既...
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-12 04:41 PM 發表

唔好意思啊。。我忙紧整理房间。。。刚刚才比较可以蛇一蛇。。
我是讲昨晚
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-12 04:58 PM 發表

我以为你要睡了。。所以唔想吵你。。我唔知你等紧。。sorry啊。。
失去联络