返回列表 回復 發帖

回應 miki1012 第 32494 篇文章

妹妹...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-9-30 11:28 PM 發表

瓜子面好看點啊.
整容失败咯...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-30 11:29 PM 發表
四方头啊!哈哈哈!
你才是...
原帖由 miki1012 於 2008-9-30 11:32 PM 發表

有谁在
我,猫猫都在啊
原帖由 miki1012 於 2008-9-30 11:38 PM 發表

好闷啊。。。。
什么事情酱闷啊
原帖由 miki1012 於 2008-9-30 11:47 PM 發表

就是闷。。。。
只猫陪你了...

回應 dicksonkhan 第 32511 篇文章

睡觉啦..
原帖由 vwwo 於 2008-10-1 02:41 AM 發表
今日D人甘早闪晒既?
我又闪返黎....
原帖由 vwwo 於 2008-10-1 02:58 AM 發表

你今晚甘夜未训既?
训咗架...吓醒咗 因为要爆楼...点知道无人

回應 kingworld 第 32531 篇文章

国王..
原帖由 vwwo 於 2008-10-1 03:02 AM 發表

爆边度既楼???
~~~我願等聊天室~~~(歡迎各位兄弟姊妹入嚟吹水)    1 2 3 4 5 6 .. 71  
└ 尋人啟示:JENNY CHEUNG 張麗(金樓暫定在500,1000,1500,各送出800000以示答謝

原帖由 chfong2 於 2008-10-1 03:03 AM 發表
两位靓人。
风少..nicnic&水弟不见咗啊...............................
原帖由 kingworld 於 2008-10-1 03:07 AM 發表

少林寺 -
點解你無剃光頭既
我是老婆婆..所以可以免光头
原帖由 chfong2 於 2008-10-1 03:08 AM 發表
玩失踪
叫了没人应啊...
原帖由 chfong2 於 2008-10-1 03:19 AM 發表
应该是睡了。
水弟,没睡觉