返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-8-4 07:52 PM 發表
我来这里做客。。。
拉拉..我吃饱咗...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 07:53 PM 發表

你那么记得的吗................?
我老咗..不过记性很好...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-4 07:54 PM 發表

真是好啊!!!我想我们的年纪是差不多的吧!!!
你才25...我68..差很远啊
原帖由 walala 於 2008-8-4 07:58 PM 發表

你你你
我知道你还没吃....
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-4 07:58 PM 發表
hi ,大家好
nicnic...你放工回来啦...只猫还没来
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 08:01 PM 發表

你话点就点咯.............
你点我啊...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-4 08:02 PM 發表

又知我放工 ,只猫无甘早架啦~
上咗来..又晚上

一定放咗工架...
原帖由 walala 於 2008-8-4 08:04 PM 發表

那我呢。。。 2008年的
baby仔..拉拉仔
原帖由 edwin10 於 2008-8-4 08:04 PM 發表
和尚路过 。。。想讨点饭吃 。。。钱都用完了 。。。
有钱人喊没钱啊...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-4 08:08 PM 發表

好了解我啊~
大家咁话..彼此彼此
原帖由 walala 於 2008-8-4 08:09 PM 發表

一岁都不到。。。会上网了
现在的小孩子..拉拉仔

回應 nicnic1161 第 2489 篇文章

你不使@不需要了解我...
原帖由 edwin10 於 2008-8-4 08:37 PM 發表

那里够。。。婆婆Hi-Tech...68岁还会用电脑。。。
学到老..活到老啊...年轻人
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-4 08:48 PM 發表
[quote]原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 07:59 PM 發表

你才25...我68..差很远啊 [/quote
我25的话!那么你就是20咯! ...
过咗好久啊.....

回應 raytian 第 2495 篇文章

天兄..你讲笑啊..

你自己是21岁啊...