返回列表 回復 發帖
有多恐怖???
ForeverEver 發表於 2010-6-27 02:41 AM
我旁边没有人wor
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
我呢度打999係唔會有人接架, 有人接就恐怖囉
blacker14tt 發表於 2010-6-27 02:43 AM
不知道大马的,是否有人接叻
就是太多。。。。多到忘了。。。
ForeverEver 發表於 2010-6-27 02:45 AM
一个一个试
係ar....做咩咁耐5上既.....
oscarcola 發表於 2010-6-27 02:43 AM
我忘记e度的密码
因為有super big 保險箱所以先唔比我地去呀
blacker14tt 發表於 2010-6-27 02:46 AM
空空的
你记得我哪一个样子?这个,Or 这个
chfong2 發表於 2010-6-27 02:48 AM
bbq的样
失望。。。italy france
ForeverEver 發表於 2010-6-27 02:49 AM
永远是球迷
咁即係話我地雖然冇吹水好耐, 但係仍然寶刀未老, 好事嚟架
blacker14tt 發表於 2010-6-27 02:49 AM
我老啦...见到就回复
100KG唔可以上我張床, 妳要訓廁所
blacker14tt 發表於 2010-6-27 02:52 AM
够大吗
一定有。。。系只豬公接電話。。。。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-6-27 02:52 AM
未call过,费事有人接,会告我
我旁边也没有人。。。别吓我。。。。
ForeverEver 發表於 2010-6-27 02:57 AM
凌晨3点
可能有, 妳唔知遮
blacker14tt 發表於 2010-6-27 02:57 AM
锁门
苯氨基丙酸
妳最近嘅大腦有冇分泌出呢樣野呀?
blacker14tt 發表於 2010-6-27 03:00 AM
蓝云的uncle可能会有咯
我们会慢慢等你试的。。。
ForeverEver 發表於 2010-6-27 02:58 AM
我有backup reminder
失败的球迷
chfong2 發表於 2010-6-27 03:04 AM
你又知