返回列表 回復 發帖
原帖由 susanice 於 2008-8-4 10:45 PM 發表

哦...明白...
好奸样啵...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 rrliew 於 2008-8-4 10:46 PM 發表

仲有3百幾帖
你是不是要帮我啊...
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:50 PM 發表
亞婆這個字點解 "kacau".
kacau = 打搅
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:52 PM 發表

你實得.
好难讲架..生命D野.......

回應 rrliew 第 2545 篇文章

自己去赚钱...

回應 susanice 第 2543 篇文章

你仲没去训啊..听日几点上班架
原帖由 rrliew 於 2008-8-4 11:05 PM 發表

2888奖金幾多
自己搞定啦....

回應 cck_my 第 2550 篇文章

big bro...

回應 nicnic1161 第 2554 篇文章

没人咗啦..都走晒咗
原帖由 CC517 於 2008-8-4 11:16 PM 發表

去到你就知, 一定多過兩蚊.
多过啦...
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 11:21 PM 發表
mamak boss, mickey 好!
好久没见你出来讲HI啦...

以为你又好忙啊...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-4 11:24 PM 發表

甘快走人~
刚刚D人不知道去咗边啊....
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 11:30 PM 發表
依家得闲咪黎探下你咯!
我仲以为你不记得啊..

因为我好久没去探你咗啊...
次次去探你都不得闲啊..你

回應 nicnic1161 第 2564 篇文章

我都是啊...四处走

不过..只猫就去咗同VC倾计..
原帖由 CC517 於 2008-8-4 11:33 PM 發表
亞婆 咁醬又做乜架.
酱 = 咁 = 这样