返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-5 12:19 AM 發表

gn~ 火星貓,順帶一提,火星發現果d唔係水,係疑似水的結晶物,浸唔屎貓架~ 
VC.. 听日见啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-5 03:52 AM 發表
入來探下mickey~
sweeat ayam...你只鸭仔好烦啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-5 08:47 AM 發表
早晨啊!各位!!!有人在吗?
现在没有人...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-5 09:07 AM 發表
婆婆,今天不用做啊!还在当猪吗?????
我好忙啊...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-5 09:11 AM 發表

早晨啊~等阵婆婆上黎你就知屎,讲距猪
nicnic...你早咗malacca啊...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 09:40 AM 發表
MICKEY早晨
cammy..我不知道点同你讲啊...
原帖由 CC517 於 2008-8-5 11:02 AM 發表
哈哈, 今日可以早過亞婆.

早呀, 樓上各位.
你去咗边啊..只猫
原帖由 CC517 於 2008-8-5 11:38 AM 發表

做乜呀.
我以为无人啊...
原帖由 yng 於 2008-8-5 11:48 AM 發表
米奇做咩甘“路吵”?
没事发生...
原帖由 CC517 於 2008-8-5 11:55 AM 發表
亞婆, 去食飯啦.380828
只猫..最厉害..偷懒"蛇"...

回應 susanice 第 2644 篇文章

你又蛇啊..小心老板娘啊...
原帖由 susanice 於 2008-8-5 12:19 PM 發表

唔怕老闆娘係我亞媽~~~
你是太子爷啊....
原帖由 susanice 於 2008-8-5 12:28 PM 發表

不是,係因為佢唔會罵人...
   但會每天她時常說要教育我們
並說:人生遙遙幾廿年路要行,你們咁細都唔生性,你點教育下一代 ...
她都好识教育你啊...把握你D人身
原帖由 susanice 於 2008-8-5 12:33 PM 發表

不過有時候都幾囉唆~~~
她为咗你好啵....你就忍咗啦
原帖由 susanice 於 2008-8-5 12:39 PM 發表

唔似你老細咁,無微不致~~~
无尼一会事...