返回列表 回復 發帖
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-6 02:28 PM 發表

收到你D獎金後, ED幫我投資...錢揾錢
我仲没过给你... 忘记咗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-6 02:31 PM 發表

係喎 要小心, 唔好太信陌生人!!!
你用咩绝招沟阿爷啊..
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-6 02:37 PM 發表

家族: 吹水派 - 骨幹成員
TVB: 1553678420 元
存款: 2147483647 元
寵物轉帳幣: 0 元
功勳: 1494547 點
  ...
叻女啊.... 祝你成功
原帖由 ed_teck 於 2008-8-6 02:37 PM 發表

你係殺手定係佢啊? 講清楚好wow..
]

是人都知..他是杀手啊..
原帖由 ed_teck 於 2008-8-6 02:39 PM 發表

溝我??
sweet ayam..睇中你J...
sweet_cherie  2008-8-6 02:56 PM TVB 300000 元  積分轉出

原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-6 02:48 PM 發表

ED不用ayam dengan itik cakap嘛...嘻嘻~
你喜欢就好啦..
你地慢慢恩爱啊...我不阻碍你地
原帖由 CC517 於 2008-8-6 03:33 PM 發表
亞爺同兩個令女玩得好開心喎.
不是同我啊..亚爷同sweet在E度玩...SM啊... 不关我事架...我已经闪走咗啊...
原帖由 CC517 於 2008-8-6 04:50 PM 發表

在這裡.
阿爷同sweet ayam都几合拍啊..一上来就搞SM..s
只猫..算啦..不好咁恼气..小心阿爷报仇架
原帖由 CC517 於 2008-8-6 06:23 PM 發表

NO eye see lu .
他地都走咗路..没咁快返架.. ..奖金楼点搞啊..只猫set咗没啊
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-6 06:26 PM 發表

你都和很多人很合拍呀............... 又随和,又靓....

如果你不是阿婆,我肯定追你。
不好搞我啊...好压力啊 ..之前个8两金给了我 好压力啊
原帖由 cammy8080 於 2008-8-6 06:33 PM 發表
MICKEY有無响MSN呀
现在开啊.....................
原帖由 CC517 於 2008-8-6 09:27 PM 發表

楊秀惠, 千萬不要放八兩出來, 趕我地的客

現在令令就好, 不要玩嘢.
搞到我好压力啊...
奖金楼set咗没啊...只猫