返回列表 回復 發帖
yicno..早晨啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:44 AM 發表
早晨啊~靓靓婆婆!
吃咗早晨没啊...
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:53 AM 發表
刚刚起身!差地连牙都没察啊~!^^昨晚去佐边啊?大家都在找你呢!
口臭仲笑甘大声啊... 我去咗pasar malam
原帖由 yicno 於 2008-10-4 05:01 AM 發表
哇~你就好啦~!我就在哩度挨眼训等人爆金楼~好掺啊!
你做咩放在你上面的回复咯..好惨架,要等
yicno.. 小心揸车啊
yinco..你无讲几点返啊..
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-4 01:07 PM 發表

你估人地好似你甘唔洗做咩?
我星期六是无做架
原帖由 Geai 於 2008-10-4 01:13 PM 發表
yinco have work today ma
有啊..仲要过海啊
你返到啦...
原帖由 yicno 於 2008-10-4 11:01 PM 發表
好鬼静~~! 我去睡觉了!大家晚安啦~!
因为去咗少林玩啊....

回應 doctor.n 第 1196 篇文章

E生,支持你...
yicno... 仲不快D返来

回應 yicno 第 1204 篇文章

早晨啊...
原帖由 yicno 於 2008-10-6 08:10 AM 發表

早晨啊~亲爱的~!今日训迟佐!差地迟到
你讲我定系你迟咗啊...
yinco...收到你PM..谢谢