返回列表 回復 發帖
原帖由 yling10 於 2008-12-6 02:39 AM 發表

也对哦。。不适合你。。
婆婆姐姐。。要不要征男友啊?
帮你找个好归宿~
缘分可以慢慢找的..

不需要急着的
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yling10 於 2008-12-6 02:42 AM 發表

哈哈!!是咯。。
so sweet~~
阿水~看到没有啊。。人家在等你了咯!
我刚刚看到蓝云的签名啊...
原帖由 yling10 於 2008-12-6 02:44 AM 發表

哈哈!!
嗯。。也对啦。。。
可是你最大。。。
你要先结婚。。
我们小的才能结。。
哈哈!!
我是靓婆婆..无所谓啦
原帖由 h2o 於 2008-12-6 02:43 AM 發表

我諗都要囉..有排睇啊
到500楼就stop先啦..你地可以继续 事关2对couple,好压力啊
闪一下.........
我又到啦..有无人啊
原帖由 蓝云 於 2008-12-6 03:36 AM 發表
婆婆。。蓝云到咯。。。
蓝云..你没有睡觉啊
原帖由 蓝云 於 2008-12-6 03:40 AM 發表

我睡不着啊。。。然后就看到你咯。。。
蓝云最好的..还是你在等水弟啊
chuu... good night la
原帖由 tonyayp 於 2008-12-6 03:47 AM 發表
大家一起祝你生日快乐!!

大家一家人嘛!
哈哈..大家是TVBnow一家人
原帖由 chuu 於 2008-12-6 03:49 AM 發表
need how many money pm me la..... tomoro i paid to you.... mickey....
你不必赞助啦..你自己bank in 'angpao' to 只猫啦
阻你地吗
原帖由 h2o 於 2008-12-6 04:09 AM 發表

婆婆姐姐...你點解會咁講架
我做电灯炮啊
..就我们3人啊

回應 cammy8080 第 470 篇文章

cammy...cute啊..