返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2009-2-2 07:54 PM 發表

果度甘山卡拉 你响megamall又唔早响.......
都算几山卡拉架..

应该是新年的关系,所以都好忙碌..走来来去 时间又不够

我仲上kemaman添 为咗饮杯kopi..

老叔好多人,等下次叫你一起去吃
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 wk.hoo 第 2918 篇文章

你开心吗
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-3 04:42 AM 發表

有你在就开心了。。
得我一个人是不够架
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-3 04:49 AM 發表

哦。。咁要几个啊??
又锡..
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-3 04:55 AM 發表

是啊。。。 锡锡
听日给你个咕咕见到,你就变骨儿啦
出街看靓女啊
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-3 10:32 PM 發表

眼看靓女。。心挂你。。
我看靓仔....心挂你
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-4 12:01 PM 發表

搞紧我电话咯。。已经唔掂了。真是要拿去整了。。
帮襯杀手啦..买最新的 (仲拿去整 )
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-4 06:55 PM 發表

你要咁搞对抗咩。。
彼此彼此啦...
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-4 06:56 PM 發表

唔买了。。过年个阵已经用了好多钱了。。
买最便宜的 (可以讲电话&sms&mms就得咯) 要3G吗
原帖由 toyo88 於 2009-2-4 07:17 PM 發表

好好架LO~
你仲没换机啊...
心情交流站。。。   
讲开心,讲不开心,吹水的都来啦。。

现在心情除了害怕还是害怕...
日日情人节...
原帖由 lhy92725 於 2009-2-15 12:10 PM 發表
过儿同咕咕就梗系日日情人节啦,不过悟见佐只雕
咪仲好 ...阻碍

回應 lhy92725 第 3543 篇文章

我的通信工具(手机)在响啦...:  要出街啦..