返回列表 回復 發帖
原帖由 comfit8 於 2009-1-2 09:38 PM 發表

咁就是 。问错人添
给我多个机会回复
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-2 09:38 PM 發表
可是我还觉得不够啊!
身在福中不知福
原帖由 comfit8 於 2009-1-2 09:38 PM 發表

驱魔人 2009 New version
要不要做男主角
原帖由 comfit8 於 2009-1-2 09:40 PM 發表
驱魔人 2009 New version
主演 : Ms. mickeybblim

不日公影
Coming Soon on 2046 year
收演出费先架,你出定是佬大出啊

原帖由 comfit8 於 2009-1-2 09:42 PM 發表

好啊 ﹐ 被你打 or .. something  18SX
nothing to do
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-2 09:45 PM 發表
不入你再给我一亿吧?
叫G哥哥给新年红包
原帖由 comfit8 於 2009-1-2 09:45 PM 發表
出品人是 佬大 。
我是導演 + 監製 + 編劇 。
我等你写剧本...15分钟后到
回来啦

回應 huey23 第 1367 篇文章

去找造型师
原帖由 comfit8 於 2009-1-2 10:20 PM 發表

welcome back , 等你埋位 ﹐ 你以為自己是啊姐 。。
你自己要我演女主角
原帖由 comfit8 於 2009-1-2 10:21 PM 發表

all people 等你開工
我仲没收到定金..点拍啊
原帖由 huey23 於 2009-1-2 10:21 PM 發表
做么找造型师
朋友结婚
在这里演出啊
原帖由 comfit8 於 2009-1-2 10:22 PM 發表

dum ball 鐘 ﹐ D 人工 貴嘛
加咗码啦..想呃阿婆婆的演出费啊
原帖由 comfit8 於 2009-1-2 10:25 PM 發表

有托沒欠 ﹐ OK ? 開工先
仲咗对半啊
原帖由 huey23 於 2009-1-2 10:27 PM 發表
知道了
谁是男主角
无理由叫你架