返回列表 回復 發帖
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-8-8 11:08 PM 發表

真吾真啊....外星猫??不晒死卡
你就试试看啊.....包你爱上只外星猫
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-8-8 11:12 PM 發表

他骗我财....还骗我色...
可怜个..神棍啊
原帖由 ed_teck 於 2008-8-8 11:14 PM 發表

最近發覺 kl 越來越多 ipoh 人.. 好多年輕人來做工..
我兩個同事都係 ipoh 人...
有没睇仲边个靓女啊...
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-8-8 11:14 PM 發表

我听到了....听者有份...
好啊...叫他快D手..分过来
原帖由 CC517 於 2008-8-8 11:14 PM 發表

呵呵, 亞爺的色還多著嗎.
现在兴啊...老爷
原帖由 ed_teck 於 2008-8-8 11:15 PM 發表

咁都得?
得啊...愿意吗
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-8-8 11:16 PM 發表

阿爷.... 不好讲啦....笑死我....
笑下都好啊
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-8-8 11:17 PM 發表

haiz....讲着伤心....听者流泪...
不好难过..过去让它过去啊....
原帖由 CC517 於 2008-8-8 11:19 PM 發表

有眼無珠的神棍啊, 怎麼饑不擇食啊.
是啊..因为个神棍爱上他D头发..没变啊
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-8-8 11:19 PM 發表

好啦....我劫他财....你劫他色...
好啊...粗重功夫给只猫做...只猫劫亚爷色
原帖由 ed_teck 於 2008-8-8 11:20 PM 發表

冇人會睇上我的.. 所以都係做朋友算喇.. 廢事失望..
你是刘X华...放心啦...

缘分到的时候..你要避也避不过
原帖由 CC517 於 2008-8-8 11:21 PM 發表

加油呵. 失望總比無人望好啊.
我惊他家下...绝望啊...
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-8-8 11:26 PM 發表

好啦....甘这个mission我命名为.....'阿爷Job'...
你记得喊..action
原帖由 CC517 於 2008-8-8 11:28 PM 發表

亞爺不是已被刧色了嗎
只猫..劫色个是XXXXXXXLUM... 不好搞错晒啊
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-8-8 11:30 PM 發表

他一埔头....就ACTION....
亚爷惊咗啊...