返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-8 11:29 PM 發表

亞爺執到喊三聲.
好过亚爷同sweet yam搞SM..s..我地帮他咋
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 Gabriel_Lum 第 3617 篇文章

慢行啊..小心看路啊..

回應 CC517 第 3621 篇文章

只猫...你听日有做啊
原帖由 CC517 於 2008-8-8 11:37 PM 發表

sweet 也刧了吹水亞爺的色啊 不是嗎.
sweet 想追亚爷..她想嫁个有钱老爷人
原帖由 cck_my 於 2008-8-8 11:37 PM 發表
你睇你地, 一个二个都俾你地吓走晒喇!
是啊..又关事 他地老咗想休息啊
原帖由 CC517 於 2008-8-8 11:38 PM 發表

甚麼都不做, 明天放假.
你几点到啊...
原帖由 CC517 於 2008-8-8 11:39 PM 發表

O 老大你還沒走啊.
big bro..要看住我地
原帖由 raytian 於 2008-8-8 11:42 PM 發表
384365这里有人搞事吗?
天兄...还不快点去温习
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
好累啊

只猫..听日见啦

记得锡灯..
大家早晨
原帖由 qqbubu 於 2008-8-9 01:42 AM 發表
哇!早晨哦!有没有人啊!唉!太早!喂,起身喝早茶咯!
你这样早就去喝茶啊...
原帖由 manyiu 於 2008-8-9 07:29 AM 發表
Micky, 早晨.
manyiu.. 早晨..几时你要做咗金嫂啊
nicnic..boss&dickson...morning
原帖由 qqbubu 於 2008-8-9 09:01 AM 發表
是啊!等你请啊!我一早去等位咯!
你还在啊..7点多等在现在...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-9 08:29 AM 發表

哈哈!不好意识!昨晚睡得早,没能和你聊天哦!!嘻嘻!
我昨晚又凌晨睡...