返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-8-25 04:16 PM 發表

如果放ヱ無去食宵夜同埋唔累...都會上嚟....
甘老地方有没去架..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cammy8080 於 2008-8-25 04:31 PM 發表

如果上嚟咪會去囉....唔上就唔去架
甘我得闲就帮你叫big bro...看场啦
原帖由 CC517 於 2008-8-25 04:31 PM 發表

不是得你一個嗎.
是啊....难道叫老细上来吹水啊
原帖由 cammy8080 於 2008-8-25 04:33 PM 發表

我都會每日叫佢起身架
你记得就好啦...费事他又诈诈地不起身..懒训
原帖由 CC517 於 2008-8-25 04:41 PM 發表

是呀, 教老闆玩, 之後, 他有他玩, 我有我玩.
...我不敢啊
原帖由 CC517 於 2008-8-25 04:42 PM 發表
不玩了, 洗手不幹, 88 婆婆 & 大姐.
今晚见啦...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-25 04:45 PM 發表

佢詐詐地你咪扭佢耳仔囉
不是我话事架...你是大姐大啊
原帖由 cammy8080 於 2008-8-25 05:09 PM 發表

你同佢近d嘛
不近啊..我住好远架..
不知道边个添...

回應 peterzai05 第 13149 篇文章

恭喜晒啊...

不过我不是兄弟帮架
坐下先..
原帖由 后勤部长 於 2008-8-26 01:04 AM 發表
今天为家族贡献了第一笔小小的金...
以后每得一笔钱都要捐20%,立此为据...
部长好..你好好人啊
原帖由 后勤部长 於 2008-8-26 01:08 AM 發表

mickey美女,还没睡啊...

为家族做贡献,人人有责...
等下才睡..吃好饱啊..
原帖由 后勤部长 於 2008-8-26 01:29 AM 發表

美女是大马人吗,现在你那边几点?
你又知道我是大马人啊....

现在是1.31am..
原帖由 后勤部长 於 2008-8-26 01:33 AM 發表
还有,记得以前你说你那个楼全部都是马来语,所以就以为你是大马人了...
好厉害啊..

你酱迟没睡啊..