返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-26 03:53 PM 發表

是就是, 不是就不是, 有甚麼不好意思

嘻嘻, 人少少都怕羞.
你吓走咗人啦... 只猫笑声惊到孤独兄啊.....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-8-26 04:26 PM 發表

是叫"心照"啊.
照不到啊...
原帖由 CC517 於 2008-8-26 04:27 PM 發表

你很吃香啊.
D人钟意臭豆腐...
原帖由 CC517 於 2008-8-26 04:37 PM 發表

你真坦白可愛呀.
我都不钟意吃臭豆腐...
原帖由 CC517 於 2008-8-26 07:21 PM 發表

臭豆腐鐘意比人吃.
好臭啊..不是人人钟意
vc... over over

你个假兄出现咗...
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-26 09:31 PM 發表

我不肯幫他頭像加名,他已不睬我啦~ 
他自己不识啊...
big bro...响边树啊...
big bro...快D起身cammy交个場俾你呀

回應 cck_my 第 13272 篇文章

应下就得啦.... 知道你系度

回應 CC517 第 13274 篇文章

迟到啊...
原帖由 CC517 於 2008-8-27 12:36 PM 發表

好過無到.
知道啦...下次迟到要罚TVB元...............

回應 cck_my 第 13281 篇文章

我叫祖爷搞定咗啦... 你又不响度..msn又没开住
原帖由 CC517 於 2008-8-27 12:42 PM 發表

你話架, 我反對, 你住TVB當然唔遲到.
你一早就住咗啦.. 你自己唔发觉J...
原帖由 cck_my 於 2008-8-27 02:14 PM 發表

第日有咩事记得揾祖爷, 唔好再叫我喇! 因为我变佐VIP喇!
不好意思啊..叫习惯咗啊... 对不起big bro