返回列表 回復 發帖

回應 CC517 第 13287 篇文章

只猫..做咩既
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 后勤部长 第 13286 篇文章

部长好....
原帖由 CC517 於 2008-8-27 04:13 PM 發表

無嘢, 乜嘢都無
我一返到黎就看到啦...你不好脑啦
原帖由 CC517 於 2008-8-27 04:23 PM 發表

無啊, 乜都無啊.又唔關我事.
我知道咩啦....
只猫同VC.. 仲没到................................

回應 Venus_Cat 第 13300 篇文章

打劫............

回應 CC517 第 13302 篇文章

日日都见到我啦....
原帖由 CC517 於 2008-8-27 08:36 PM 發表

咁係咪唔使打招呼先, 可以當你無到嗎.
你当我透明架
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-27 08:46 PM 發表

劫色好喇,唔好劫財呀~~ 
我惊你劫我啊...
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-27 08:48 PM 發表

比個公仔你對付佢 >>> 403039
我不会做衰婆婆架...
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-27 08:49 PM 發表

我都矛揸刀,點會劫你~ 
用你对眼啊..
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-27 09:13 PM 發表

嘩~ 唔係掛,我對眼都唔差架喎~ 
<----放电...
看下cck去咗边

回應 cck_my 第 13319 篇文章

睇场咯...
cammy..仲没叫big bro既...

big bro... 起身啦...

仲有只猫.. 起身啦...