返回列表 回復 發帖
各位早晨啊....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 我很孤独 於 2008-9-3 03:12 PM 發表
各位兄弟帮的兄弟姐妹们,你们大家好。
大家好...

回應 cck_my 第 13704 篇文章

你好...big bro
big bro...cammy....只猫起身吃早晨啊
原帖由 cck_my 於 2008-9-4 10:33 AM 發表

你又拿刀仔!
边个叫你凶我啊...
原帖由 CC517 於 2008-9-4 12:18 PM 發表
Hello, 樓上樓下各位, 午安呀.
不知醒啊..
原帖由 CC517 於 2008-9-4 12:28 PM 發表

No 啦, 去行街街咋.
下午到我啦....

回應 pretty-boy 第 13760 篇文章

pretty boy

真人pretty吗
原帖由 cck_my 於 2008-9-4 12:53 PM 發表

我凶得起呀!
知道你会对我凶架啦...
原帖由 CC517 於 2008-9-4 12:55 PM 發表

記得買手訊回來啊.
我返咗黎啦..
原帖由 CC517 於 2008-9-4 07:07 PM 發表
兩大巨頭火併, 世界大戰了嗎.
只猫..静静地看戏就好啦...

回應 cck_my 第 23675 篇文章

big bro..
原帖由 cck_my 於 2008-12-3 10:10 PM 發表

咩事咁好笑?
开心咯
VC..over over
假兄..有无兴趣赞助xx517的生日奖金楼啊