返回列表 回復 發帖

回應 wk.hoo 第 3718 篇文章

我知道点搞啦... 你去搞搞猪咪仲好
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-19 02:22 PM 發表

一阵就有嘢搞了。。
睡觉啦..搞野
二哥&二嫂(儿嫂) 早晨啊..

回應 lhy92725 第 3893 篇文章

可能去晒  茶餐厅....
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-23 01:29 AM 發表

哦。。边间啊??我都想去。。
茶餐厅wor。。。。。。。边岩你J。。。。。。。。 你吃高档野架啦 日本餐
原帖由 toyo88 於 2009-2-23 04:36 PM 發表

我岩啵~ 我甘.....
有无惊喜架
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-23 01:40 AM 發表

试一试你就一定会中意的。。
二哥 你E+仲试紧啊。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2009-2-23 04:39 PM 發表

有乜惊有乜喜????
你又讲你岩去茶餐厅。。。

我意思是问你: 如果你去,有无给到惊喜啊??
原帖由 lhy92725 於 2009-2-23 04:39 PM 發表
呢度有惊喜玩啊
个搞埋堆既主办者。。。去咗找惊喜

我地自己埋堆玩惊吓。。。
原帖由 toyo88 於 2009-2-23 04:44 PM 發表

茶室米饮茶LO~有乜惊喜???
个样可以给到人惊喜架。。。 刘X华
原帖由 lhy92725 於 2009-2-23 04:48 PM 發表

惊吓会吓到只猫喔
只猫。。。 外星猫。。。。。

他惊我J。。。
原帖由 toyo88 於 2009-2-23 04:48 PM 發表

有惊无喜~
好危险啊。。。
原帖由 jclai 於 2009-2-23 04:50 PM 發表
如果有女陪都ok。。。。
阿瓜。。。
原帖由 toyo88 於 2009-2-23 04:53 PM 發表

猪猪同古古岩无呀??
两个有人booking咗啦。。
原帖由 toyo88 於 2009-2-23 04:54 PM 發表

无错!!我就系危险人物
对男的来讲你就危险人物。。。 女的都是

太靓仔分分钟钟杀死人@迷死人