返回列表 回復 發帖

回應 qqbubu 第 3998 篇文章

注意楼的号码..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 2008-8-9 06:05 PM 發表
4000你已经拿了。我没有的拿是不是啊!哈哈!
看好来啦...是4000+300-XXXX

自己算看
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-9 06:07 PM 發表

婆婆有时你自己拿!可恶!只差那一步!
你也看清楚点啊...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-9 06:19 PM 發表
你快我一步到位。
你不明白啊..奖金楼不是4000楼啊..

看清楚点...4000+300-99

去算下就知道在那一楼啊
只猫..

好多人看不明白啊..

我给暗示啦...都看不明白啊..
原帖由 toyo88 於 2008-8-9 06:25 PM 發表
Z系几多楼呀????
有多个问我啊...

回應 qqbubu 第 4012 篇文章

应该明天才会到..
原帖由 ed_teck 於 2008-8-9 06:33 PM 發表
  無聊的一日...
又无聊啊..
cammy ..亚爷

吃饭啦...

今晚见..

回應 nicnic1161 第 4066 篇文章

nicnic..甘早到啊
原帖由 cammy8080 於 2008-8-9 08:31 PM 發表
我要瞓喇
你几时请饮啊..."来自"换咗啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-9 08:33 PM 發表

差唔多咯,刚刚黎,无人
我都是刚刚到
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-9 08:41 PM 發表

我知喇,你真系好快噢~
我回复的快...

回應 Geai 第 4074 篇文章

master G 爆咗8千咗啦

回應 Geai 第 4076 篇文章

我想爆10000