返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-25 12:20 AM 發表

哦。。新人。。。重系废柴的新丁喎。。。
阿大,记住要出粮给人
原帖由 假書僮 於 2007-12-30 12:11 PM 發表
多谢兄弟帮的祝福,我代表废材们多谢你们!
原帖由 vwwo 於 2008-1-22 12:57 AM 發表

拒都叫有"江湖地位"啊??
拒这些不系叫“江湖地位”。。。系叫“讨人厌”!
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-22 06:04 PM 發表

哈。。哈。。算你醒目啊。。
喂!我唔在时唔好讲我怀话!我是很善良的
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-22 10:14 PM 發表

哈。。哈。。会吗。。有几搞野先。。
我唔系度就多咗个花名 。。。。真系顶你地班废柴唔顺。。。。。:019:
:onion05: 返来坐下 咦~么没有人啊
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 04:04 PM 發表

哗。。你都出来啊。。。。世界变喇。。
又话去瞓?:sleeps: 妖!
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 04:08 PM 發表

家阵唔得啊。。
:onion31: 鸡精唔系度,做大的要打醒十二分精神看着山庄!
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 04:13 PM 發表

哗。。你身为长老又不帮手。。
我现在蒲头咯~
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 04:18 PM 發表

系才好讲啊。。咪一下又去潜水又唔蒲头啊。
我贵人闲忙,边有你这么得闲?:024:
原帖由 rickyeva 於 2008-1-25 04:38 PM 發表

吾係你諗果種呀!

係個頭上面載個透明既金魚缸,有條氧氣喉。在淺水既地方睇珊瑚焦和睇魚。

.
潜水!?我强项!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-28 11:51 PM 發表

哦。。咁早就走喇。。咁
我返来啦
原帖由 garfieldmao 於 2008-1-29 12:23 AM 發表
:014: 大家好!新人來報到咯!初來報貴境請各位廢才兄弟姊妹們多多關照喔!
謝謝馬來熊貓拔刀相助才能完成這大工程.......
所謂打死不離"貓"兄弟嘛.
过奖啦猫兄,来我地山庄包你变吹水王. 阿大记住出粮给人!:onion31:
原帖由 rickyeva 於 2008-1-31 12:18 AM 發表

hi , gar gar , nice to meet u too ...

靜靜雞講比你知,老大講既野信5成就夠架喇!
你去問吓 熊猫 就知架啦!

.
我地D废材讲野信一成都都死啦
原帖由 bbyyhh 於 2008-4-21 09:48 AM 發表
杰仔,啊哥,马来熊猫..早晨:onion05:
早晨。。。不过我回来已经系下午3点几了。。。。午餐都吃埋。。。。:019: 。我的名很久都没在山庄出现过了。。。。好彩还有你记得我。。。。:014: