返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-6 11:00 PM 發表

其实也不是我一个人怕的,也是为了大家着想,半夜回家很危险的,尤其是那么靓女喔
唔。。可以的。。只要大家提出意见的话。。我同靓姐就合倾下。。尽量迁就大家。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-6 11:03 PM 發表

绝配到漏。。。啊
漏到没得漏个只咯。。。干晒啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-6 11:11 PM 發表

无呕血啦。。 再听多1句 。。。 。。 绝。。绝啊!
唔使讲了。。我现在就去趴。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-6 11:12 PM 發表

因为如果约在晚上怕到时有些人不方便或家长不允许出夜街,放在早上大家可以吹水的更久!!
好啊。。。咁你想几时再出来啊???讲个时间出来啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-6 11:14 PM 發表

你话leh
哦。。我有他的电话号码。。有兴趣就问我拿啦。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-6 11:22 PM 發表

其实。。。 我自己都顶不顺。。。   我都想呕。。。
唉。。你知就好啦。。。都唔理我的痛苦
原帖由 wlt1110 於 2008-8-6 11:23 PM 發表

这个星期我不得空,我要回家乡!!
哦。。。应该都唔会这个星期架啦。。是都下星期啦。。

到时再公布。。
原帖由 mun2 於 2008-8-6 11:35 PM 發表

我 em 寨。。 你笑我 ge...

哇哈哈!!   

靓姐。。。 wlt1110 ...... 按住我!!! 我不可以玩到这样过分
哦。。按住你??定是想我地按住哈利斯啊???真是几过分喎。。
原帖由 mun2 於 2008-8-6 11:58 PM 發表

边个过分 ??  等我话下他先。。
噢噢。。话咩啊。。叫他地捉实D啊????
原帖由 mun2 於 2008-8-7 12:07 AM 發表

捉实D边各jet??
咪扮野啦。。哈利斯定是wlt啊??你拣啦。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-7 12:07 AM 發表

捉实D边各jet??
哦。。。咪扮野啦。。。你想拣边个啊??
原帖由 mun2 於 2008-8-7 12:22 AM 發表

我 em jai... 逼人拣 ge... 我最多拣穿粉红色衫那个。。。
靓姐??!!?!?!?!哗。。你真唔真啊??!!!
原帖由 vwwo 於 2008-8-7 12:26 AM 發表
好了哦,你地两个好眼怨哦!
打情骂俏!!!
靓姐。。下次的聚会在下午。。你可以吗??
原帖由 vwwo 於 2008-8-7 12:26 AM 發表
好了哦,你地两个好眼怨哦!
打情骂俏!!!
哈。。哈。。你误会啦。。。点啊??D相满意吗??
原帖由 mun2 於 2008-8-7 12:33 AM 發表

我不是靓姐啊!  靓姐话紧我地!
我讲靓姐是著粉红色衫的喎。。