返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-8-7 12:34 AM 發表

我就你地囖!
地点???时间??提议下啦。。。尽量可以迁就`到大家的。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-7 12:36 AM 發表

几好!!几好!!!
哈利斯整的。。我负责放上去。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-7 12:45 AM 發表

是喎... 靓姐都是著粉红色衫的喎。。。  我讲的是坐靓姐对面那个穿粉红衫的俊男。。
有吗????噢噢噢噢。。我顶。。你紧是见到D嗱渣野了。。个晚??。没著粉红色衫的靓仔出来喎??!!
原帖由 yng 於 2008-8-7 12:56 PM 發表
么你好唔想见到我地咩?
点啊??下次的聚会在下午喎。。有兴趣吗???
原帖由 mun2 於 2008-8-7 11:59 AM 發表

是喔。。 靓姐, 就是那个眼神好阴阴湿湿果个咯。。。你都见到啊?   死火咯。。。。
哈。。哈。。放心啦。。你地两个黑白双煞咁猛。。。边个会搞你地啊。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-7 12:13 PM 發表

这样多人叫你戒烟.. 就好戒啦!
哈。。哈。。我就没咩信她戒到了。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-7 02:21 PM 發表

當她的女女大又要食煙時,靚姐可能會戒~
哈。。哈。。我惊她地两母女一起煲啊。。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-7 02:43 PM 發表

相同嗜好~
哈。哈。。到时可以揾埋我地一起煲咯。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-7 02:41 PM 發表

你要去我家?酱快件家长嚒?
哈。。哈。。咁快就上手啦。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-7 04:09 PM 發表

你喜欢咯。。。
哈。哈。给你恨到啦。。。有著落了。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 04:31 PM 發表
http://www1.tvbnow.com/thread-404920-1-1.html

伟哥..你写错连妹个名啦..
快D去编辑下
搞掂了。。有你真好。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 10:12 PM 發表

小心连妹不听你电话啊...
哈。。哈。。你又想讲D咩啊???
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 10:50 PM 發表

我想讲..小心连妹恼你..连电话都不接
你就试过唔接我的电话了。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 11:16 PM 發表

你几时有我电话架...
我偷番来的。。哈。。哈。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 01:34 PM 發表

你竟然偷电话,你这个贼仔
哈。。哈。。是啊。我钟想偷她个心架。。。