返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-8-31 04:49 PM 發表

在 taman midah 对面, shell station 后面的 MCD . 10:00pm
你。。你放我飞机。。我。。我恼朦胧美你啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-9-1 08:27 PM 發表

冇恼我啊!!! 冇抛弃我啊!!
唉。。你知我唔会架啦。。你仲咁讲。。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-3 09:39 PM 發表

1号果日,应该唔算系“聚会”!
哈。。哈。。个日似我给人围攻就有。。
原帖由 mun2 於 2008-9-4 04:08 PM 發表

个日你给边个围攻啊
讲明围攻就唔是一个人咯。。
原帖由 jclai 於 2008-9-4 07:07 PM 發表

3对1,你就爽。。
哈。。哈。。咁下次聚会你有出来。。给个5对1你爽爽啦。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-4 07:46 PM 發表

甘就系甘讲定啦!
哈。。哈。。有靓姐你这条大白鲨咬住他就够啦。。
原帖由 jclai 於 2008-9-5 12:59 PM 發表

我有打不死的精神
哈。哈。打唔打得死都未知。。到时你就知道点死啦。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-5 02:15 PM 發表

我都系甘话!!
哈。。哈。。靓姐已经磨定牙等紧个日来架啦。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-5 04:12 PM 發表

睇下佢系咪真既打不死!
哈。。哈。。咬他JJ先。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-5 04:59 PM 發表

呢个任务交俾你!!
哈。。哈。都是你有经验。。都是你来咬。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-5 11:24 PM 發表

佢甘既样,我咬唔落~~~~~~
哈。。哈。。你就当吃薯条咯。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-6 12:00 AM 發表

咁就唔好念咁多啦。。。坏脑啊。。
哦。。你的猪脑唔是已经坏死了咩??
原帖由 tingx2 於 2008-9-6 07:02 PM 發表

你错晒啦。。。我的猪脑唔是坏左。。。
我早就唔见左啦。。。你要帮我找回吗??
哈。。哈。。揾番都没用啦。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-6 11:22 PM 發表

搵番起码我的脑唔会空空嘛。。
哈。。哈。。放D薯条薯片落去就唔会空咯。。
原帖由 toyo88 於 2008-9-7 09:17 PM 發表

系米架??
哦。。真是想看啊??一口价。。3百万。。我直接给你看未曝光的相。。是她。。