返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 12:49 PM 發表

张相被人移走啦...
嘿嘿。。。我有独家相。。。要看的考验pm我。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-6 11:53 PM 發表

哈哈哈。。咁我唔知啦。。
我只是知道她是二哥的咕咕。。叫唔叫。。就要问他地。。
你唔可以咁讲咕咕的。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-6 11:58 PM 發表

我没讲啊。。是三哥问。。我答啫。。
哦。。咁我叫咕咕扣你伙食咯。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-7 12:06 AM 發表

她已经将petai倒晒。。
她实在太对不住D petai啦。。
嘿嘿。。下次扣埋D雪糕。。。
原帖由 mun2 於 2009-1-7 12:13 AM 發表

过儿, 你喜欢吃边1 只雪糕啊? 等我买多点准备等你来吃啊
唔使了。。我惊肥过头。。只雕飞唔起,唔可以同你玩啊。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-7 12:13 AM 發表

你咁样好咩?!到时我么都没得吃。。你赔俾我啊?
嘿嘿嘿。。咁你对我唔好咁恶咯。。
原帖由 mun2 於 2009-1-7 12:27 AM 發表

咁啊??? 给多点草龙佢吃啦。。。。。 得闲对住佢吹多点口哨啦
咕咕你吹的话。。效果会更加好啊。。
原帖由 mun2 於 2009-1-7 12:31 AM 發表

得唔得啊???:onion19:
都几得喎。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-7 11:49 AM 發表
大家耐心等待细雕出世啦..
嘿嘿嘿。。。你等中雕会快D喎。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-7 01:48 PM 發表
死仔,我念左好耐先知你讲么....

衰仔包...
哦。。咁用心去了解啊。。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-7 02:31 PM 發表

放心...山水有相逢既....他迟D就知死咔啦...
我等紧。。嘿嘿。。
原帖由 mun2 於 2009-1-7 05:06 PM 發表

过儿, 你点解叫喵去中雕?
没啊。。我叫她等。。没叫她中啊。。
原帖由 mun2 於 2009-1-7 10:28 PM 發表

唔怕。。。 我过儿带惯佢个雕。。。
咕咕。。知我心啊。。