返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-7-30 12:58 AM 發表

我...
噢噢。。咁你有没来啊???
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ed_teck 於 2008-7-30 08:00 PM 發表

有可能, 但是咁岩星期六 & 日要做工.. 太累就唔來..
btw, hope u guys enjoy..

講假的...
阿爷做左大炮王啊。。。
原帖由 ajiexxx 於 2008-7-31 12:40 PM 發表
我也想去,不过在广东
噢噢。。。咁就有D可惜了。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-7-31 10:49 AM 發表

你的提议不错,不过我想会是下一次的聚会,这次出来饮茶吹水,首先可以让大家熟悉彼此,联络增加感情嘛!
哈。。哈。。是啊。。希望有一日真的可以一起去玩咯。。
哈。。哈。。期待的一日啊。。。。钟有两日。。
原帖由 wlt1110 於 2008-7-31 08:42 PM 發表
请问楼主可以写确定出席者的名字在第一贴吗?
噢噢。。。已经写了。。希望人数会增加。。
原帖由 wong5291 於 2008-8-1 09:45 PM 發表

HOO 兄,人數有幾多喔 ?
唉。。得7个。。。。希望今晚会有人再加入咯。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-2 04:01 PM 發表

如无意外。我会出现!
噢噢。。我会为你祈祷架。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-2 01:36 PM 發表

哈?7个小冬瓜?
钟有几个钟就到了。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-2 03:56 PM 發表

唔系你,仲有边个哦~~~~~~~
靓姐没讲我的。。我今晚会好干净架。。。
原帖由 yng 於 2008-8-3 10:17 AM 發表
寻晚我早走佐。。。唔好意思。。。你地倾到几点呀?
噢。。2点半咯。。你还有30蚊在我度。。几时来拿???
原帖由 yng 於 2008-8-3 12:58 PM 發表
睇你几时得闲再揾我饮茶啦。。。到时带埋我宝贝出黎
哈。。哈。。今日都可以。。。 宝贝的宝贝。。我钟意啊。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-3 01:22 PM 發表

都可以,没问题!!
最重要的是有人请客!!!
哈。。哈。。这句正啊。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-3 01:56 PM 發表

唉。。咁远。。无我份。。
你又讲你会来kl的。。几时啊。。就你的时间咯。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-3 02:18 PM 發表

知道你的淫人。。。哈哈
哈。。哈。。识阿爷的人都知道架啦。。。