返回列表 回復 發帖
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 01:51 PM 發表

猫哭老鼠假慈悲!!!
嘿嘿嘿。。哦。。咁火啊。。小心爆血管喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 01:54 PM 發表

讲好D黎好wor...系我吾制 jeh
哈。哈。。我看有人一经有种逃过大难的感觉了。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 01:52 PM 發表

大侠,如有冒犯请多多包涵..
哟。。转得咁快啊。。刚刚唔是咁的态度同我讲嘢的喎。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 01:58 PM 發表

哈哈。。边个搞边个先??
嘿嘿嘿。。。讲明猫乸因奸不遂咯。。你话我讲紧边个呢??
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 01:58 PM 發表

好了bor...今日没么精力,听日先找你开火...  
嘿嘿嘿。。。好累啊。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-5 01:59 PM 發表
噢... 你们昨晚开心了... 今天又来开片啦...
嘿嘿嘿。。。你昨晚都几尽兴喎。。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 02:04 PM 發表

昨晚小白系车...
你连小白都想搞。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 02:04 PM 發表

可能。。是有人想搞但是miaomiao唔愿意呢。。
(我是墙头猪。。
噢噢。。猪。。你鞋油好靓喎。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-5 02:05 PM 發表
你都是吖...
没啊。。我只是搞搞气氛而尔。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 02:11 PM 發表

哈哈。。都讲明我是墙头猪咯。。
中意摆来摆去。。
下次斩草除畜。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 02:15 PM 發表

我琴晚为了你欠人钱。。你咁来对我?!
我叫咗你唔使的。。你硬是要做。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-5 02:19 PM 發表
呵呵... 你和马来熊猫两兄弟都几合拍...
这D是你的幻觉来的。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 02:29 PM 發表

你一睇我就知道我有口齿的猪来架啦。。
一定要的。。
但是,量力而为咯。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 02:32 PM 發表

哈哈。。你放心啦。。我会洗你地的相出来。。之后搵你地帮我签名。
唉。。你又攞这D嘢威胁我了。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 03:00 PM 發表

么你会惊meh?
嘿嘿嘿。。没法咯。。有把柄衰在人手。。认命咯。。