返回列表 回復 發帖
让我打碎你的豆腐心
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:59 PM
如果,你要杀我。。我都会讲。。我愿意。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
去吃饭啦。。乱闪出来欺负我。。
ForeverEver 發表於 2009-6-27 02:02 PM
咁你吃咗未啊??
对你是不会真情流露的
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:57 PM
哦。。是啦。。是啦。。你讲咩就咩咯。。。
那就成全你啦 衰人潜水二哥。。
ForeverEver 發表於 2009-6-27 02:04 PM
哦。。原来咁听我话。。
肚子饿!吃饭先!迟点才回来!
dicksonkhan 發表於 2009-6-27 02:05 PM
一阵见唔到没相干。。听晚可以再见的。。。
还没。。很饿。。现在要去煮意粉 。。等下有缘就见
ForeverEver 發表於 2009-6-27 02:05 PM
哦。。慢慢啦。。拜拜。。
潜水二哥欺负我。。。我走啦
ForeverEver 發表於 2009-6-27 02:08 PM
哈。哈。。拜拜啦。。。
看来女子组成绩可以说是一面倒.... 男子组竞争就激烈了点咯....
bmoon1977 發表於 2009-6-30 02:13 PM
嘿嘿。。估唔到,我有四张同情票。。。。
证明了各花入个眼咯。。
嘿嘿... 茂利2哥... 还没睡吗...?
bmoon1977 發表於 2009-7-18 11:36 PM
是啊。一想到唔够阿大靓仔就悲痛乍醒了。。
那你又不用那么悲的... 起码都有些同情票阿...
bmoon1977 發表於 2009-7-18 11:44 PM
唔好再讲同情票了。。。
潜水二哥不要伤心 你没赢不代表你不靓仔啊。。
ForeverEver 發表於 2009-7-18 11:43 PM
眼泪。。。。。在心里流。。。
嘿嘿... 不是同情票,是人家施写ka。
bmoon1977 發表於 2009-7-18 11:50 PM
是咯。。仲惨过揸兜啊。。。
流出来不会那么痛啊 你就让眼泪流出来吧。。
ForeverEver 發表於 2009-7-18 11:50 PM
好无奈。。好无助。。。
永远妹妹,你有所不知啦。2哥他有些倾向... 要踩先会爽ka...
bmoon1977 發表於 2009-7-18 11:53 PM
似是你自己爽喎。。。