返回列表 回復 發帖
原帖由 马来熊猫 於 2009-1-5 03:17 PM 發表

系他们叫我这样写的,要丙就丙他们啦~
嘿嘿嘿。老细。。下次仲饮唔饮啊。。揾埋莹一起饮。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 03:22 PM 發表

大侠!你upload像之前麻烦比我睇睇吖!!  
嘿嘿。。俾你看。。。不如叫他唔好放相咯。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 03:27 PM 發表

我只是问那辆车有几多人坐, 而唔是问devil 揸乜车。。

你发生咩事??

你???!!!???
嘿嘿。。咕咕。。猫乸昨晚几咁淑女啊。。讲嘢都唔敢凶我啊。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 03:34 PM 發表
sorry, 今日傻左...
哦。。你有正常过咩??
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 03:37 PM 發表

何解?

(等我会liu下他只脚,叫他吾好post我D相先... )
哈。哈。我帮你。。。叫他放大你D相。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 03:35 PM 發表

你是不是开心到傻先?

我过儿给人玩。。。。我唔系几开心咯。。。
唉。。咕咕。。。你没出来。。我。。我真是受尽凌辱啊//
原帖由 mun2 於 2009-1-5 03:38 PM 發表

是吗?? 点解???
嘿嘿嘿。。有目标就紧是。。嘿嘿嘿。。你明架啦。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 03:45 PM 發表
又撞鬼?!
嘿嘿嘿。。鬼。。。我看她呃鬼吃豆腐就有。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 03:48 PM 發表

人地想做一起死。。你做么唔俾啊??
是咯。。几浪漫啊。。一起瓜啊。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 03:50 PM 發表

睇黎都系...

陪我去拜拜...  
唔使啦。。你落状就可以驱邪驱鬼咯。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 03:51 PM 發表

呃鬼吃自己的豆腐??
好矛盾的感觉啵。。
嘿嘿。。你想学啊?!?!?唔好啦。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 03:54 PM 發表

你老顶gay咔mah...我娇极他都没反应我嘛落车娇第2个咯....

(益左小白tim.. )
哈。哈。。我就认为是你D眼,耳,口,鼻的问题咯。。定是你D妆甩紧。。吓到人啊。。
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 03:54 PM 發表
我十分讚同您的回帖﹗
阿。阿。。我讲实话。。我明白你同一只拿渣嘢坐一起的感觉。。。
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 03:58 PM 發表
您試下除晒衣服﹐攤響度...... 怕您十個月後做人媽咪
噢噢。。你要咁牺牲自己咩??唔值得做咁的傻事架。。何况。。你有反应咩??
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:00 PM 發表

哈哈哈。。你地互插了。。
嘿嘿。。猪。。这D嘢是要咁的。。