返回列表 回復 發帖
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:03 PM 發表

你去 啦!
哈。哈。。咁你带路啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:07 PM 發表
请参考我# 487个帖...
唉。。下下推去小白个度。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:15 PM 發表

miaomiao系女仔黎咔...

但系!如果呢个世界剩下老2甘既男人我应该会搞猪猪啦...
哈哈哈。。你放心。。我会直接做瓜你。。何况。。你。。噢。。想到都反胃。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:19 PM 發表

老2有人要抢你姑姑,你重吾去同人碾过?!

我“暂时”support你...
哈。哈。你这招挑拨离间对我没作用。。。何况,咕咕。有人中意。。就证明咕咕正。。
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 04:24 PM 發表
雖然我都好讚同您... 但您咁講會好hurt 佢架
唔会啦。。有D人。。。面皮厚又识卸脖的人。。是唔觉得的。。

原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:26 PM 發表

放心啦,一日有吴尊系度,我都吾会搞你咔...
哈。哈。。他识你是猫毛啊。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 04:28 PM 發表

OMG!!!  原来我market 唔错!! 过儿!!!
咕咕。。。就算20年。。我都等。。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:28 PM 發表

大家甘话啦!
哈。哈。。开始语无伦次了。。词穷了。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:29 PM 發表

一D志气都无...
嘿嘿。。好过你没市场。。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:30 PM 發表

点解甘讲自己吖?
你做咩对号入座。。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:30 PM 發表

我地D野,外人系吾知咔啦..
哈。哈。。真是几识麻醉自己喎。。
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 04:31 PM 發表
您唔好傻啦? 您估佢真是萬能插蘇?? 其實佢已經有心上人啦(是佢係車度同親口我講的﹗) 果個人﹐您地大部份都識.... 想知既PM 我﹗來者PM一定會機密處理﹗ ...
噢噢哦。。有猛料。。咁真是要听听了。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:35 PM 發表

我以为你系度“介绍”自己了mah....
唔是啊。。是讲紧你D恶行啊。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:36 PM 發表

哈哈。。讲明了,只撑一阵。。
petai同coke等紧我的。。
哦。。几时去吃啊。。预埋我啦。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 04:38 PM 發表

我都会!!
噢噢。。。我。。。等。。