返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 01:28 AM 發表
我都唔知我讲咩! 你当我无讲过!
???????????真是唔明喎。。。我又没爆粗。。又没灌水。。做咩同我讲D咁的野

杯葛我啊????
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
讲真咯。同你地讲野就是有咁样的压力了。。

郁D就讲禁言。。唉。。拿咁的权力来大我。。讲真这种感觉唔好受。。

讲真啦。。。我知cck兄对我没恶意。。。但是有时同你地某些版主吹水个阵。。

都会没啦啦咁弹这一句出来。。信唔信我禁止你发言的字眼个阵。。

对一个以为可以在吹水区没压力吹水的人来讲。。这句字眼。。真是太碍眼了。。
原帖由 mun2 於 2008-8-4 02:05 AM 發表
wk. hoo 兄。bila ada gambar tegok?
D相没在我手。。。在熊猫个度。。去揾他啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-4 01:52 AM 發表
哇!你地搞边科喔
哈。。哈。。没搞咩啦。。。 你想搞边一科先??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 10:28 AM 發表
我们靓仔靓女的照片啊!!!
我都我度等紧啊。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-4 03:02 PM 發表

只熊猫要搞几多日啊?
你打电话去小他啦。。我小他唔郁。。
原帖由 mun2 於 2008-8-4 03:10 PM 發表

Hoo 兄!你放工啦!
哈。。哈。今日没捞。。你呢??开工定是放工啊??
原帖由 mun2 於 2008-8-4 03:18 PM 發表

今日无工开。等运到!
噢噢。。你早响啦。。。你早响的话。。就有脚去浦啦。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-4 03:28 PM 發表

去那里浦?
哈。。哈。。可以找寻开心的地方咯。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-4 03:41 PM 發表

例如? 无带我去买喔 。。
噢噢噢。。有可能架...
原帖由 mun2 於 2008-8-4 04:24 PM 發表

无打断我手脚啊无不值钱!
哈。。哈。。咁仁慈的事。。我不做架。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-4 04:34 PM 發表
张相黑嘛嘛。。睇唔到。。
哈。。哈。。就是要黑嘛嘛。。咁你才会想看下一张。。。等下啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-4 03:34 PM 發表
Hoo 兄!多谢你去我区支持我!
哈。。哈。。再揾D劲rock的歌来听啦。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-4 04:38 PM 發表

相中邊個係你呀?
哈。哈。。焦点至大个条肥野就是我咯。。