返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 04:48 PM 發表

问你咕咕几时煮。。我地杀过去。。
噢噢。。真唔真啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 04:50 PM 發表

靓仔,玩野吖?
讲真咯。。你讲就有一半的机会可以同他一起。。唔讲就没机会啊。。猫乸。。这次我撑你。。同他讲。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 04:38 PM 發表

我都会!!

nMKZb4Tk4Fc
噢噢哦。。咕咕。。首歌。。冧到痹啊。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 05:06 PM 發表

她今晚煮。。我唔得闲。。
噢。。没机会咯。。惟有下次咯。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 05:11 PM 發表

要不要来啊? 过儿呢? 要sambal prawn + sotong + petai , 有粉葛汤, 有煎马友。。
老妈子煮咗我饭了。。唔吃的话,,她会做瓜我架。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 05:13 PM 發表

我没啫。。你可以自己去的。。
今晚唔可以了。。 我想吃咕咕的住家饭啊。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 05:12 PM 發表

冧leh... 为了你。。。im be home soon..
噢噢。。已经溶化紧我D肥油了。。
嘿嘿嘿。。咁齐人啊??
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:21 PM 發表

唔好意思,近排真系瘦左少少!
唉。。恭维的话。。是比较好的。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 10:22 PM 發表

过儿
咕咕。。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:31 PM 發表

你屐肥野,兜个圈都黎踩我!!!
嘿嘿嘿。。。几时再来劈过啊。。
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 10:35 PM 發表
我劈緊............ 紅酒
噢噢。。我队紧啤。。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:41 PM 發表

劈咪劈囖,唔通惊你有牙啊??!!
嘿嘿。。有牙都唔咬你咯。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:49 PM 發表

我有五加皮,你啱唔啱啊?
嘿嘿。。你饮养命酒啦。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:54 PM 發表

我好惊佢阵味架!!!!~~~~~~~
适合你年纪喎。。